A 4 napraforgós minősítésű, három apartmanból álló vendégház 4-4 férőhelyes és minimum két éjszakára foglalható. Vendégeink minimum egy teljes apartmant bérelnek. Házi állatokat nem fogadunk.

Egy vendégéjszaka 60 000 Ft/apartman. (15 000 Ft/fő/éj)

Idegenforgalmi adó: 0 forint/fő/éj.

Az ár tartalmazza az apartman teljes használatát, a víz-és áramfogyasztást, tűzifát. Étkezést nem biztosítunk.

Érdeklődését telefonon vagy e-mailben várjuk. A foglalás akkor garantált, ha az ajánlatunkban szereplő szállásdíj 50 %-át megkaptuk előlegként, s ezt e-mailben visszaigazoljuk. Az előleg megfizetése banki átutalással történhet.

A foglalás megtervezésekor kérjük, vegyék figyelembe,hogy az előleget 30 napon belüli lemondás, időpontmódosítás, illetve meg nem jelenés esetén nem áll módunkban visszafizetni.

A teljes szállásdíj fennmaradó részét a megérkezéskor kérjük megfizetni. Ha valami miatt az előre lefoglalt időszak vége előtt távoznának a vendégek a szállásról, nem áll módunkban pénzt visszafizetni.

A vendégházat az érkezés napján 16:00 órától lehet elfoglalni. Az utolsó napon legkésőbb 10:00 óráig kérjük a házat elhagyni. Amennyiben 10:00 óráig vendégeink nem jelentkeznek ki, automatikusan felszámoljuk a következő napi szállásdíjat.

A foglalásukkal a vendégek a házirendet elfogadják és kötelezik magukat az abban leírtak betartására.

Házirend letöltése

Naptár betöltése
Powered by Booking Calendar
captcha